Brand in administratiekantoor aan de Dorpsstraat in Oegstgeest

Vanavond zijn om 20:37 uur de politie en de brandweer gealarmeerd voor een melding van een woningbrand aan de Dorpsstraat In Oegstgeest. Ter plaatse bleek er een brand te woedden in een bedrijfspand van Verdouw Administratie en Belasting.

De brandweer werd gebeld door bewoners van bovenliggende woningen nadat zij een sterke brandlucht roken en een zacht brandalarm hoorde afgaan. Aangezien de brandweerkazerne 250m verderop was waren zij zeer snel ter plaatse. Omdat er bij aankomst van de brandweer geen sleutel(houder) aanwezig was hebben zij de deur geforceerd waarna de brand snel met een straal hogedruk is geblust. Aldaar bleek er een plantenbak in het pand in brand te hebben gestaan. De brandweer heeft de plantenbak buiten gezet waarop een nacontrole in het pand is gedaan. Hierop hebben zij het pand geventileerd. Omdat er de nodige vraagtekens zijn hoe de plantenbak in brand heeft kunnen gaan is het TBO wat staat voor Team Brand Onderzoek gealarmeerd om onderzoek te doen naar de brand.

Foto’s: Koen Jongen – District 16

Brand OGT (1) Brand OGT (2) Brand OGT (3) Brand OGT (4) Brand OGT (5) Brand OGT (6) Brand OGT (7) Brand OGT (8) Brand OGT (9)

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rens de Haan, voormalig fotograaf en eigenaar van 112HM.nl. Sinds 2010 was ik actief voor 112HM en heb in 2014 het beheerder zijn op mij genomen. Het fotograferen van hulpdiensten deed ik sinds 2004. In 2016 heb ik mijn taak als beheerder uit besteed aan een daarvoor samengestelde redactie groep. De groep, bestaande uit: Rob de Jong, Marco van Bemmel, Lars van der Toorn & Jasper van Reenen, heeft de dagelijkse leiding in het reilen en zeilen van de website. Ik fotografeerde met de Nikon D7200 + Nikkor 18-300 en de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Eind 2017 heb ik het fotograferen naast mij neer gelegd. Ik ben een nieuwe uitdaging aangegaan en leg na bijna 14 jaar mijn camera aan de kant. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail dan gerust het redactieteam op info@112hm.nl en deze zullen de mail naar mij doorsturen indien nodig!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten