Man van 22 overleden na ernstig ongeval op het Benedeneind Zuidzijde in Benschop

Benschop – De hulpdiensten werden deze morgen gealarmeerd voor een ernstig ongeval op het Benedeneind in Benschop. Er zou hier een voertuig te water zijn geraakt. Ter plaatse bleek de auto niet in het water maar in de berm naast het water te liggen.

Door de enorme klap die de auto gehad heeft is de 22-jarige bestuurder uit Polsbroek uit zijn voertuig geslingerd en circa 20 meter verder op straat terecht gekomen. De toegesnelde hulpdiensten moesten al snel vaststellen dat hulp niet meer mocht baten, de man overleed ter plekke.

Duikers van de brandweer hebben nog in het water gezocht naar eventuele andere slachtoffers maar niets aangetroffen. De VOA heeft uitgebreid sporenonderzoek gedaan waarna de auto is geborgen.

De oorzaak van het ongeval is ons nog onbekend.

Excuses voor slechte kwaliteit foto’s. Deze zijn grotendeels mobiel gemaakt.

112HM wenst hulpverleners en nabestaanden veel sterkte met de verwerking van dit ongeluk en verlies van een dierbare.

Foto’s: Geert Kok

Ongeval Benschop (2) Ongeval Benschop (3) Ongeval Benschop (4) Ongeval Benschop (5) Ongeval Benschop (6) Ongeval Benschop (7) Ongeval Benschop (8) Ongeval Benschop (9) Ongeval Benschop (10) Ongeval Benschop (13) Ongeval Benschop (14) Ongeval Benschop (15) Ongeval Benschop (16) Ongeval Benschop (17) Ongeval Benschop (18) Ongeval Benschop (19) Ongeval Benschop (20) Ongeval Benschop (21) Ongeval Benschop (22) Ongeval Benschop (23) Ongeval Benschop (24) Ongeval Benschop (25)

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten