Melding middelbrand voor brand in afzuigkap aan de Kerkweg in Ouderkerk aan den IJssel

Ouderkerk aan den IJssel – De hulpdiensten werden vandaag gealarmeerd voor een keukenbrand op de Kerkweg in Ouderkerk aan den IJssel. Direct bij eerste melding werd de brand al opgeschaald naar middelbrand.

Ter plaatse bleek er brand in een afzuiginstallatie in de keuken te zijn. De bewoners konden op tijd in veiligheid worden gebracht en de brandweer had de brand al snel onder controle.

De omvang van de schade is onbekend evenals de oorzaak van de brand.

Foto’s: Pieter van der Bas

Middelbrand Ouderkerk (1) Middelbrand Ouderkerk (2) Middelbrand Ouderkerk (3) Middelbrand Ouderkerk (4) Middelbrand Ouderkerk (5) Middelbrand Ouderkerk (6) Middelbrand Ouderkerk (7) Middelbrand Ouderkerk (8) Middelbrand Ouderkerk (9) Middelbrand Ouderkerk (10) Middelbrand Ouderkerk (11) Middelbrand Ouderkerk (12) Middelbrand Ouderkerk (13) Middelbrand Ouderkerk (14)

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten