Aanhoudingen bij brand op de J.W Frisodreef in Katwijk

Katwijk – De brandweer werd omstreeks 20.00 uur gealarmeerd voor een vreemde lucht op de J.W Frisodreef in Katwijk.

Volgens een bewoner was er een sterke brandlucht te ruiken en rook te zien, hierop heeft de brandweer opgeschaald naar ”gebouwbrand”. De brandweer is bij aankomst direct begonnen met een verkenning in de berging van de flat. De politie heeft buiten een persoon aangehouden omdat de persoon terug de flat in wou. Na enig zoekwerk werd de brandhaard gevonden, de brand bleek gewoed te hebben in de meterkast.

Foto’s : Ingezonden

KWK (1) KWK (2) KWK (3) KWK (4)

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten