Brand in papiercontainer snel geblust op de Noothoven van Goorstraat in Gouda

Gouda – Deze avond werd de brandweer van post Gouda gealarmeerd voor een containerbrand op de Noothoven van Goorstraat in Gouda. Ter plaatse stond een papiercontainer in brand en kwam er veel rook vrij.

De brandweer heeft de container eerst gevuld met water waarna de container is afgeblust met schuim. De politie heeft de Noothoven van Goorstraat tijdelijk afgesloten voor het overige verkeer om zo een veilige werkplek te creëren voor de brandweer.  Toen de brand meester was kon men inpakken en retour post en werd de Noothoven van Goorstraat weer opengesteld.

Foto’s: Franklin Coenen

DSC_0253 (Kopie) DSC_0254 (Kopie) DSC_0255 (Kopie) DSC_0258 (Kopie) DSC_0262 (Kopie) DSC_0263 (Kopie) DSC_0269 (Kopie)

Over de Auteur

Hallo, ik ben Franklin Coenen en na bijna 4 jaar actief te zijn geweest ben ik inmiddels gestopt met mijn werkzaamheden bij 112HM. Mijn collega's blijven u voorzien van nieuws uit de regio. Ik wens u een prettig verblijf op de site.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten