Politieauto’s botsen op elkaar bij zoektocht naar vermiste vrouw op de N207 bij Alphen aan den Rijn

Alphen aan den Rijn – Al geruime tijd was de politie op zoek naar een vermiste vrouw in Alphen aan den Rijn tot onze fotograaf haar aantrof bij de Hefbrug in Alphen aan den Rijn. Een telefoontje naar de 112-alarmcentrale zorgde er voor dat meerdere politie eenheden al snel in de buurt van de Hefbrug waren.

Hoe het vervolgens precies mis kon gaan is onbekend maar een politievoertuig wat onder de slagboom door reed de N207 op werd door een politievoertuig op de N207 zelf niet gezien waarna de twee in botsing kwamen.

De ambulancedienst kwam ter plaatse voor twee agenten en deze zijn na kort onderzoek door de ambulancedienst naar het politiebureau gebracht.

De VOA kwam ter plaatse om de exacte toedracht te achterhalen. Hiervoor zijn lange tijd twee rijstroken afgesloten geweest.

Foto’s: Jasper van Reenen, Rens de Haan & Lars van der Toorn
Video: Rens de Haan

DSC_2032 (Kopie) DSC_2033 (Kopie) DSC_2034 (Kopie) DSC_2036 (Kopie) DSC_2037 (Kopie) DSC_2041 (Kopie) DSC_2042 (Kopie)

Ongeval alphen (1) Ongeval alphen (2) Ongeval alphen (3) Ongeval alphen (4) Ongeval alphen (5) Ongeval alphen (6) Ongeval alphen (7) Ongeval alphen (8) Ongeval alphen (9) Ongeval alphen (10) Ongeval alphen (11) Ongeval alphen (12) Ongeval alphen (13) Ongeval alphen (14) Ongeval alphen (15) Ongeval alphen (16) Ongeval alphen (17)

Ongeval APN (1) Ongeval APN (2)

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rens de Haan, voormalig fotograaf en eigenaar van 112HM.nl. Sinds 2010 was ik actief voor 112HM en heb in 2014 het beheerder zijn op mij genomen. Het fotograferen van hulpdiensten deed ik sinds 2004. In 2016 heb ik mijn taak als beheerder uit besteed aan een daarvoor samengestelde redactie groep. De groep, bestaande uit: Rob de Jong, Marco van Bemmel, Lars van der Toorn & Jasper van Reenen, heeft de dagelijkse leiding in het reilen en zeilen van de website. Ik fotografeerde met de Nikon D7200 + Nikkor 18-300 en de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Eind 2017 heb ik het fotograferen naast mij neer gelegd. Ik ben een nieuwe uitdaging aangegaan en leg na bijna 14 jaar mijn camera aan de kant. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail dan gerust het redactieteam op info@112hm.nl en deze zullen de mail naar mij doorsturen indien nodig!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten