Steekpartij in woning en vijf personen aangehouden op de Nicolaas Maeskade in Voorschoten

Voorschoten – In een woning aan de Nicolaas Maeskade in Voorschoten heeft zondagmiddag een steekpartij plaats gevonden. Hierbij werden meerdere eenheden van de politie gealarmeerd en een ambulance.

Bij de steekpartij raakte een persoon gewond, vier personen zijn door de politie aangehouden. De politie meld dat het gaat om een incident in de relationele sfeer. Men doet verder onderzoek naar de toedracht.

Foto’s: District 16 / K. Jongen – KJfotografie.com

IMG_1575 (Kopie) IMG_1576 (Kopie) IMG_1577 (Kopie) IMG_1578 (Kopie) IMG_1579 (Kopie) IMG_1580 (Kopie) IMG_1583 (Kopie) IMG_1584 (Kopie)

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Koen Jongen en fotograaf voor mijn eigen website: www.KJfotografie.com & mijn facebookpagina van District 16. Daarnaast lever ik mijn beelden betaald aan bepaalde media en vrijwillig aan 112HM. Wilt u iets van mij weten of heeft u mijn beelden nodig? Mail mij gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten