Toch geen steekpartij op de Sophiastraat in Leiden

Leiden – Op de Sophiastraat in Leiden heeft vannacht een steekpartij plaats gevonden. Volgens de politie zou er een persoon in de arm zijn gestoken. De exacte toedracht van de steekpartij is nog onbekend.

De politie kwam ter plaatse en maakte een plaats delict om onderzoek te kunnen doen. De sfeer op straat werd steeds grimmiger richting de politie. Die hebben kort daarop een aanhouding verricht. Meerdere eenheden van de politie kwamen ter plaatse waarna uiteindelijk de rust weer weder keerde.

Update:

Na onderzoek is gebleken dat er van een steekpartij toch geen sprake was. Er was wel iemand met een klein wondje maar hoe hij hier aan kwam is niet helemaal duidelijk.

Foto’s: Koen Jongen | District 16

Steekpartij Leiden (1) Steekpartij Leiden (2) Steekpartij Leiden (3) Steekpartij Leiden (4)  steekpartij Leiden (5) steekpartij Leiden (6) steekpartij Leiden (7) steekpartij Leiden (8) steekpartij Leiden (9) steekpartij Leiden (10)

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Koen Jongen en fotograaf voor mijn eigen website: www.KJfotografie.com & mijn facebookpagina van District 16. Daarnaast lever ik mijn beelden betaald aan bepaalde media en vrijwillig aan 112HM. Wilt u iets van mij weten of heeft u mijn beelden nodig? Mail mij gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten