Twee auto’s botsen op elkaar aan de Goudseweg in Bodegraven

Bodegraven – Zondagmorgen om half tien werden de politie en ambulance opgeroepen voor een ongeval op de Goudseweg – N459 in Bodegraven. T.h.v de McDonald’s waren ter plaatse twee personenauto’s op elkaar gebotst.

De oudere man van de voorste auto is voor controle onderzocht in de ambulance. De achterste auto heeft flinke schade aan de voorkant. Er was tijdens het ongeval één rijbaan beschikbaar. De politie zorgde voor een goede doorstroming op de Goudseweg. Hoe het ongeval heeft kunnen plaatsvinden is niet bekend.

Foto’s: Danny de Vries & Pancras Kuijpers

Ongeval BDN (1) Ongeval BDN (2)

Ongeval Bodegraven (2) Ongeval Bodegraven (3) Ongeval Bodegraven (4) Ongeval Bodegraven (5) Ongeval Bodegraven (6)

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Danny de Vries en ben eigenaar van de website Rebonieuws.nl. Hierbij fotografeer ik onder andere incidenten en lever deze aan 112HM.nl in een prettige samenwerking die er onderling is. Meer weten? Mail gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten