Schoorsteenbrand aan de Beijerscheweg in Stolwijk

Stolwijk – De brandweer van post Stolwijk en Gouda en de politie werden vanavond rond 18:15 gealarmeerd voor een schoorsteenbrand aan de Beijerscheweg in Stolwijk.

Er bleken houtresten in de pijp bij de kachel te branden. De brandweer heeft deze resten weggehaald en met behulp van de autoladder nog een controle gedaan van bovenaf. Alles bleek verder in orde waarna de hulpdiensten al snel in konden pakken en retour kazerne.

Aangezien het aan het begin van de Beijerscheweg betrof werd de weg volledig versperd wat tot enige verkeershinder leidde.

Foto’s: Marco van Bemmel

Schoorsteenbrand SWK (2) [112HM] Schoorsteenbrand SWK (4) [112HM] Schoorsteenbrand SWK (7) [112HM] Schoorsteenbrand SWK (12) [112HM] Schoorsteenbrand SWK (15) [112HM] Schoorsteenbrand SWK (17) [112HM] Schoorsteenbrand SWK (18) [112HM] Schoorsteenbrand SWK (19) [112HM] Schoorsteenbrand SWK (20) [112HM] Schoorsteenbrand SWK (23) [112HM] Schoorsteenbrand SWK (24) [112HM] Schoorsteenbrand SWK (26) [112HM]

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Marco van Bemmel. Sinds 2011 fotografeer ik voor 112HM en doe dit met veel plezier. Voornamelijk ben ik te vinden in de regio Krimpenerwaard. Daarnaast ben ik ook regelmatig te vinden in Gouda en omstreken. Vragen m.b.t. 112HM of iets van mij weten of heeft u mij nodig, mail mij gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten