Woningoverval aan de Savelberghof in Gouda

Gouda – Vanavond even na 21:00 kreeg de politie een melding van een overval aan de Savelberghof in Gouda. Direct werd een politiehelikopter ingeschakeld en ook werden burgers via burgernet gevraagd uit te kijken naar drie mannen in het zwart gekleed, één kleine man en één van ong. 1.80m.

Op de bovenste etage van een flat bleek een woning te zijn overvallen. De technische recherche is ter plaatse gekomen voor sporenonderzoek. Hoe het met de bewoner(s) van de woning is, is bij ons niet bekend. Voor zover bekend zijn er nog geen aanhoudingen verricht.

Foto’s: Stefan Vermin & Marco van Bemmel

IMG_2429_20160125_213917_IMG_2440_20160125_223314_Overval GDA (4) [112HM] Overval GDA (6) [112HM] Overval GDA (7) [112HM] Overval GDA (8) [112HM] Overval GDA (10) [112HM] Overval GDA (15) [112HM] Overval GDA (17) [112HM]

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten