Aanhouding bij aantreffen hennepkwekerij op het Vossebes Leiden

Leiden –   Vanmiddag is de politie ter plaatse gegaan naar de Vossebes in Leiden voor een hennepkwekerij.

Ter plaatse bleek zich in een woning aan de Vossebes inderdaad een flinke hennepkwekerij te bevinden met zo’n circa 250 bijna oogstrijpe hennepplanten. De bewoner, welke aanwezig was in de woning, wilde de deur niet open doen. De politie heeft hierop de deur moeten forceren. Hierna kon de bewoner door de politie in de woning worden aangehouden. Hij zal in verzekering worden gesteld. De politie heeft hiernaast ook een TV in beslag genomen welke in de woning stond. Hoe de politie de hennepkwekerij op het spoor is gekomen is onbekend. De Forensische Opsporing heeft onderzoek gedaan in de woning waarna het hennepteam alle spullen mee heeft genomen en de hennep heeft vernietigd. Door bovenstaand ontstond een gevaarlijke situatie door de afname van hoog vermogen voor de electrameter. Ook was er sprake van diefstal van de stroom. Nutsbedrijf Liander heeft de stroom afgesloten.

Foto’s : Foto’s: Koen Jongen | District 16

Kwekerij LDN (1) Kwekerij LDN (2) Kwekerij LDN (4) Kwekerij LDN (5) Kwekerij LDN (6) Kwekerij LDN (13) Kwekerij LDN (14) Kwekerij LDN (15) Kwekerij LDN (16) Kwekerij LDN (17)

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Koen Jongen en fotograaf voor mijn eigen website: www.KJfotografie.com & mijn facebookpagina van District 16. Daarnaast lever ik mijn beelden betaald aan bepaalde media en vrijwillig aan 112HM. Wilt u iets van mij weten of heeft u mijn beelden nodig? Mail mij gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten