Grote brand in voormalig manege Meeuwenoord Northgodreef Noordwijk

Noordwijk – Hulpdiensten rukte dinsdagavond massaal uit naar de Northgodreef in Noordwijk, aldaar stond de oude manege Meeuwenoord in de brand. Bij de brand is mogelijk asbest vrijgekomen.

De brandweer heeft bij aankomst direct alles klaargezet om te gaan blussen. Ondertussen was het sein grote brand al gegeven waardoor meer materieel onderweg was om onder andere te blussen en om te coördineren. De brand woedde aan de achterzijde van de manege. De vlammen hadden ondertussen ook al het dak bereikt. De brandweer heeft vanaf de grond en de lucht geblust om de brand onder controle te krijgen.

De brandweer heeft nadat de vlammen bijna weg waren nog nageblust. Omstreek 23:00 uur werd het sein brand meester gegeven. Een deel van de manege kan als verloren worden beschouwd. Het terrein is volledig afgezet vanwege asbest. De pakken van de blussende brandweermannen zijn afgespoeld.

Foto’s: Menno Plug
Video: Menno Plug (volgt later)

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Menno Plug. Ik ben woonachtig in Noordwijk en fotografeer in de regio Duin & Bollenstreek. Ik ben geboren in 1997 en fotografeer sinds 2010 de incidenten in de regio. Sinds 2012 fotografeer ik voor 112HM en doe dit met veel plezier. Ik fotografeer met de Canon EOS 70D met de originele canon lens 18-135mm. Ook heb ik een Canon EOS 500D met een 18-55mm lens. Wilt u nog iets van mij weten, heeft u mij nodig, of wilt u als hulpverlener en/of betrokkene een foto hebben? Mail gerust of mention mij op Twitter.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten