Ongeval tussen vijf voertuigen op de A20 bij Moordrecht

Moordrecht – De hulpdiensten werden vanmorgen omstreeks 07:15 uur gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de A20 (richting Rotterdam) bij Moordrecht.

Ter plaatse had er een aanrijding tussen vijf voertuigen plaatsgevonden. De ambulancedienst heeft de  inzittenden van de voertuigen gecontroleerd. De aanrijding vond plaats op de linker rijstrook. Ten tijde van het incident werd het verkeer over de vluchtstrook geleid. Ongeveer 400 meter verder op de rijbaan richting Gouda  gebeurde ook een aanrijding. Bij dat ongeval waren twee personenauto’s betrokken. Hoe beide ongevallen hebben kunnen plaatsvinden is echter niet bekend.

Foto’s : Sven Poeze

VKO MDT A20 (1) VKO MDT A20 (2) VKO MDT A20 (3) VKO MDT A20 (4) VKO MDT A20 (6) VKO MDT A20 (7)

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten