Droger vat vlam in woning aan de Gruttodreef in Waddinxveen

Waddinxveen – Deze avond werden de brandweerposten Waddinxveen en Gouda gealarmeerd voor een woningbrand op de Gruttodreef in Waddinxveen. Ter plaatse bleek een droger vlam te hebben gevat in de badkamer van de woning.

De brandweer heeft eerst een binnenaanval gedaan waarna de droger naar buiten is gebracht. Buiten is de droger uit elkaar gehaald en werden de nog brandende kledingstukken geblust. Een ambulance kwam ter plaatse en heeft de bewoner gecontroleerd op rookinhalatie. Toen de droger volledig nageblust was heeft de brandweer de woning geventileerd met behulp van een overdrukventilator en kon hierna inpakken en retour post.

Foto’s: Franklin Coenen 

Droger in brand WDN (1) (Kopie)

Droger in brand WDN (4) (Kopie)

Droger in brand WDN (5) (Kopie)

Droger in brand WDN (6) (Kopie)

Droger in brand WDN (7) (Kopie)

Droger in brand WDN (9) (Kopie)

Droger in brand WDN (10) (Kopie)

Droger in brand WDN (12) (Kopie)

 

Over de Auteur

Hallo, ik ben Franklin Coenen en na bijna 4 jaar actief te zijn geweest ben ik inmiddels gestopt met mijn werkzaamheden bij 112HM. Mijn collega's blijven u voorzien van nieuws uit de regio. Ik wens u een prettig verblijf op de site.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten