Gaslekkage bij flinke kopstaart aanrijding op de A12 bij Nieuwerbrug

Nieuwerbrug – Deze morgen werden de hulpdiensten opgeroepen voor een ongeval letsel op de A12 bij Nieuwerbrug.

Ter plaatse betrof het een flinke kopstaart aanrijding tussen minimaal vijf voertuigen. Bij het achterste voertuig lekte gas waarop de brandweer uit Woerden en het hulpverleningsvoertuig uit Bodegraven werden opgeroepen. Nadat de brandweer het voertuig had nagekeken kon de brandweer retour en de voertuigen worden geborgen. Rijkswaterstaat heeft tijdens dit incident twee rijstroken afgesloten om een veilige werkruimte te creëren. Toen de voertuigen door bergingsbedrijf BCU waren geborgen  konden de rijstroken weer worden vrijgegeven waarop de flinke file kon oplossen.

Foto’s : Lars van der Toorn

Ongeval NBG (1) Ongeval NBG (2) Ongeval NBG (3) Ongeval NBG (4) Ongeval NBG (5) Ongeval NBG (6) Ongeval NBG (7) Ongeval NBG (8)

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Lars van der Toorn. Sinds 2014 fotografeer ik voor 112HM en doe dit met veel plezier. Voornamelijk ben ik te vinden in de regio Gouda en omstreken. Iets van mij weten of heeft u mij nodig, mail me gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten