Gaslekkage op de Floraweg in Roelofarendsveen

Roelofarendsveen – De brandweer en politie werden omstreeks 15:30 uur gealarmeerd voor een gaslekkage op de Floraweg in Roelofarendsveen.

Ter plaatse bleek er tijdens werkzaamheden een gasleiding te zijn geraakt. De brandweer heeft de situatie veiliggesteld en de politie heeft de Floraweg gedeeltelijk afgesloten voor het verkeer.

Liander komt ter plaatse om de lekkage te verhelpen

Foto’s: Koen Jongen | District 16

Gaslekkage RLN (1) Gaslekkage RLN (2) Gaslekkage RLN (3) Gaslekkage RLN (4) Gaslekkage RLN (5) Gaslekkage RLN (6) Gaslekkage RLN (7) Gaslekkage RLN (8) Gaslekkage RLN (9) Gaslekkage RLN (10)

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Koen Jongen en fotograaf voor mijn eigen website: www.KJfotografie.com & mijn facebookpagina van District 16. Daarnaast lever ik mijn beelden betaald aan bepaalde media en vrijwillig aan 112HM. Wilt u iets van mij weten of heeft u mijn beelden nodig? Mail mij gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten