Persoon overleden na aanrijding met trein op de 2e Loosterweg in Hillegom

Hillegom – Vanavond zijn om 21:49 uur de politie en de brandweer gealarmeerd voor een melding van een spoorongeval op de 2e Loosterweg in Hillegom.

Brandweer Hillegom en Kennemerland zijn met spoed ter plaatse gekomen. Ter plaatse bleken ter hoogte van Station Hillegom een trein en een persoon met elkaar in botsing te zijn gekomen. Hulp voor deze persoon mocht helaas niet meer baten, het slachtoffer overleed ter plekke aan zijn verwondingen. Hoe het incident heeft kunnen plaatsvinden is onbekend. De technische recherche komt ter plaatse om hier onderzoek te doen. Het treinverkeer is door het incident tussen Leiden en Haarlem gestremd. Omreisadvies was via Schiphol Airport. Voor alle personen welke zich nog in de trein bevinden worden bussen geregeld.

Foto’s: District 16 / K. Jongen – KJfotografie.com

AANRIJDING TREIN (1) AANRIJDING TREIN (2) AANRIJDING TREIN (3) AANRIJDING TREIN (4) AANRIJDING TREIN (5) AANRIJDING TREIN (6) AANRIJDING TREIN (7) AANRIJDING TREIN (8) AANRIJDING TREIN (9) AANRIJDING TREIN (10) AANRIJDING TREIN (11) AANRIJDING TREIN (12)

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Koen Jongen en fotograaf voor mijn eigen website: www.KJfotografie.com & mijn facebookpagina van District 16. Daarnaast lever ik mijn beelden betaald aan bepaalde media en vrijwillig aan 112HM. Wilt u iets van mij weten of heeft u mijn beelden nodig? Mail mij gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten