Camper crasht en raakt te water langs de Zevenhovenseweg in Ter Aar

Ter Aar – De hulpdiensten werden vanavond gealarmeerd voor een voertuig te water langs de Zevenhovenseweg in Ter Aar. Brandweer, politie en ambulancedienst gingen met spoed ter plaatse.

Al snel bleek dat het een kleine camper betrof die van de weg was geraakt, en door de klap op de waterkant 180 graden draaide en in het water terecht kwam.

De brandweer heeft de in zijn voertuig beknelde bestuurder in samenwerking met de ambulancedienst uit zijn voertuig gehaald waarna deze naar het ziekenhuis werd vervoerd. De politie is meegegaan naar het ziekenhuis voor een bloedproef omdat er een vermoeden bestond dat de bestuurder onder invloed van alcohol was.

Toen de bestuurder naar het ziekenhuis werd vervoerd konden de overige hulpdiensten hun materialen inpakken waarna deze ook weer retour gingen.

De politie is gebleven in afwachting van de berger. De BCU kwam met twee voertuigen ter plaatse en heeft de bus vakkundig op de kant gezet en afgevoerd naar de opslagplaats.

De politie heeft het ongeval in onderzoek.

Foto’s: Rens de Haan & Dimitri Wisker
Video: Rens de Haan

Voertuig te water (4) Voertuig te water (5) Voertuig te water (6) Voertuig te water (7) Voertuig te water (9) Voertuig te water (10)

Voertuig te water Ter Aar (1) Voertuig te water Ter Aar (2) Voertuig te water Ter Aar (3) Voertuig te water Ter Aar (4) Voertuig te water Ter Aar (5) Voertuig te water Ter Aar (6) Voertuig te water Ter Aar (7) Voertuig te water Ter Aar (8) Voertuig te water Ter Aar (9) Voertuig te water Ter Aar (10) Voertuig te water Ter Aar (11) Voertuig te water Ter Aar (12) Voertuig te water Ter Aar (13) Voertuig te water Ter Aar (14) Voertuig te water Ter Aar (15)

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rens de Haan, voormalig fotograaf en eigenaar van 112HM.nl. Sinds 2010 was ik actief voor 112HM en heb in 2014 het beheerder zijn op mij genomen. Het fotograferen van hulpdiensten deed ik sinds 2004. In 2016 heb ik mijn taak als beheerder uit besteed aan een daarvoor samengestelde redactie groep. De groep, bestaande uit: Rob de Jong, Marco van Bemmel, Lars van der Toorn & Jasper van Reenen, heeft de dagelijkse leiding in het reilen en zeilen van de website. Ik fotografeerde met de Nikon D7200 + Nikkor 18-300 en de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Eind 2017 heb ik het fotograferen naast mij neer gelegd. Ik ben een nieuwe uitdaging aangegaan en leg na bijna 14 jaar mijn camera aan de kant. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail dan gerust het redactieteam op info@112hm.nl en deze zullen de mail naar mij doorsturen indien nodig!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten