Flink ongeval tussen drie personenauto’s zorgt voor afsluiting A12 bij Gouda

Gouda – Deze middag werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de A12 ter hoogte van oprit Gouda. Ter plaatse aangekomen was er een grote chaos en stond de A12 richting Den Haag vast.

Door de enorme verkeersopstopping werd de gehele A12 richting Den Haag afgesloten. Volgens de eerste berichten zou het om een ongeval gaan waarbij ten minste 15 voertuigen betrokken waren maar dit bleek allemaal mee te vallen, het merendeel van deze voertuigen waren klemgereden door uitwijkende voertuigen waardoor alle voertuigen muurvast kwamen te staan. Toen de hulpdiensten ter plaatse kwamen werd als snel duidelijk hoe groot de schade van het ongeval was, drie personenauto’s waren flink beschadigd geraakt. Terwijl de ambulancedienst zich ontfermde over de slachtoffers werden langzaamaan de niet betrokken voertuigen van de snelweg gehaald waarna het al snel wat rustiger werd.

De VOA (Verkeers Ongevallen Analyse) kwam ter plaatse om onderzoek te doen naar de aanleiding van het ongeval. Terwijl de VOA onderzoek deed kwamen er een tweetal bergers ter plaatse om de voertuigen te bergen. Toen de VOA klaar was met haar onderzoek werd de A12 schoongemaakt waarna niet veel later de A12 weer vrijgegeven kon worden voor het overige verkeer.

Foto’s: Franklin Coenen

DSC_0359 (Kopie) DSC_0365 (Kopie) DSC_0367 (Kopie) DSC_0379 (Kopie) DSC_0383 (Kopie) DSC_0385 (Kopie) DSC_0387 (Kopie) DSC_0389 (Kopie) DSC_0391 (Kopie) DSC_0393 (Kopie) DSC_0395 (Kopie)DSC_0361 (Kopie) DSC_0398 (Kopie) DSC_0399 (Kopie) DSC_0400 (Kopie) DSC_0402 (Kopie) DSC_0404 (Kopie)

 

Over de Auteur

Hallo, ik ben Franklin Coenen en na bijna 4 jaar actief te zijn geweest ben ik inmiddels gestopt met mijn werkzaamheden bij 112HM. Mijn collega's blijven u voorzien van nieuws uit de regio. Ik wens u een prettig verblijf op de site.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten