Opnieuw brandstoflekkage op rotonde Herenweg Noordwijk

Noordwijk – Zaterdagmiddag is de brandweer van Noordwijk uitgerukt voor weer een brandstoflekkage op de rotonde op de Herenweg/Beeklaan in Noordwijk.

Ter plaatse bleek opnieuw een voertuig brandstof te hebben gelekt op de rotonde Beeklaan/Herenweg. De brandweer heeft de rotonde deels afgezet en vervolgens gereinigd. Daarna zijn ze door gegaan naar een andere rotonde, de rotonde bij de Zwarteweg/Herenweg om deze ook te reinigen.

Nadat deze was gereinigd kon de brandweer, na controle van andere rotondes, weer retour. Voor de brandweer is dit de tweede keer in korte tijd. Welk voertuig heeft gelekt is niet bekend.

Foto’s: Menno Plug

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Menno Plug. Ik ben woonachtig in Noordwijk en fotografeer in de regio Duin & Bollenstreek. Ik ben geboren in 1997 en fotografeer sinds 2010 de incidenten in de regio. Sinds 2012 fotografeer ik voor 112HM en doe dit met veel plezier. Ik fotografeer met de Canon EOS 70D met de originele canon lens 18-135mm. Ook heb ik een Canon EOS 500D met een 18-55mm lens. Wilt u nog iets van mij weten, heeft u mij nodig, of wilt u als hulpverlener en/of betrokkene een foto hebben? Mail gerust of mention mij op Twitter.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten