Automobilist klapt op rijbaanscheiding N206 Katwijk

Katwijk – Zaterdagavond is een auto tegen een rijbaanscheiding aangereden op de N206 afrit Ambachtsweg in Katwijk. Hulpdiensten waaronder een traumahelikopter rukten massaal uit in verband met de melding ‘beknelling’.

Bij aankomst bleek het echter mee te vallen. De opgeroepen traumahelikopter werd afgemeld en de brandweer kon na controle weer retour. De automobilist is na behandeling in de ambulance vervoerd naar het ziekenhuis.

De afrit is afgesloten. Hoe het ongeval precies kon gebeuren is onbekend.

Foto’s: Menno Plug

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Menno Plug. Ik ben woonachtig in Noordwijk en fotografeer in de regio Duin & Bollenstreek. Ik ben geboren in 1997 en fotografeer sinds 2010 de incidenten in de regio. Sinds 2012 fotografeer ik voor 112HM en doe dit met veel plezier. Ik fotografeer met de Canon EOS 70D met de originele canon lens 18-135mm. Ook heb ik een Canon EOS 500D met een 18-55mm lens. Wilt u nog iets van mij weten, heeft u mij nodig, of wilt u als hulpverlener en/of betrokkene een foto hebben? Mail gerust of mention mij op Twitter.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten