Voertuig raakt van de weg en belandt in greppel aan de Middelweg in Hazerswoude-dorp

Hazerswoude-dorp – Deze morgen werden de Hulpdiensten groots gealarmeerd voor een voertuig te water aan de Middelweg. Ter plaatse bleek een voertuig van de weggeraakt en in de greppel naast de weg terrecht gekomen te zijn.

Een voorbijganger zag het gebeuren en heeft direct de inzittende van het voertuig bevrijdt. De bestuurster kwam er zonder ernstig letsel vanaf waarop een groot deel van de gealarmeerde hulpdiensten retour konden. Ook de traumahelikopter kon na een rondje over het incident gevlogen te hebben retour.

Foto’s: Toon van der Poel

DSC_6326 [#112hm.nl] DSC_6329 [#112hm.nl] DSC_6333 [#112hm.nl] DSC_6334 [#112hm.nl] DSC_6338 [#112hm.nl]

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Lars van der Toorn. Sinds 2014 fotografeer ik voor 112HM en doe dit met veel plezier. Voornamelijk ben ik te vinden in de regio Gouda en omstreken. Iets van mij weten of heeft u mij nodig, mail me gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten