Woningbrand blijkt ongelukje met opladen van accu Wederikstraat Alphen aan den Rijn

Alphen aan den Rijn – Rond half zes vanavond werd de brandweer van post Alphen aan den Rijn gealarmeerd voor een brandgerucht aan de Wederikstraat in die plaats. Al snel werd de melding veranderd in woningbrand en werd ook de Alphense autoladder gealarmeerd.

Ter plaatse was er iets niet goed gegaan bij het opladen van een accu en was bij het ongelukje veel rook vrij gekomen. De brandweer heeft dan ook geen brand hoeven blussen maar hebben wel de woning geventileerd. Een ambulance is ter plaatse gekomen om twee personen na te kijken maar die hoefden niet mee naar het ziekenhuis. Over de oorzaak is bij ons niks bekend.

Foto’s: Jasper van Reenen

DSC_2054 (Kopie) DSC_2055 (Kopie) DSC_2056 (Kopie) DSC_2057 (Kopie) DSC_2059 (Kopie) DSC_2060 (Kopie) DSC_2063 (Kopie) DSC_2064 (Kopie)

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Jasper van Reenen, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Ik fotografeer sinds 2010 met veel plezier voor 112HM. Ik doe dit in de regio Alphen aan den Rijn. Ik fotografeer met de Nikon D5200 + Tamron 18-270.Hierbij kan ik ook nog wel eens uitwijken naar verder gelegen regio's. Iets van mij weten of heeft u mij nodig? Mail me gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten