Twee vrachtwagenaanhangers kantelen door harde wind op de N11 bij Bodegraven en Alphen

Bodegraven / Alphen aan den Rijn – De politie, Rijkswaterstaat, Vermeulen Incident Management en de BCU werden vanmiddag gealarmeerd voor een gekantelde vrachtwagenaanhanger op de N11 bij Bodegraven

Ter plaatse bleek een lege aanhanger van een bakwagen door de wind omver te zijn geblazen. De bakwagen zelf bleef wel overeind als hing hij wel met zijn achterkant in de lucht.

Vermeulen sloot uiteindelijk in samenspraak met Rijkswaterstaat bij Alphen aan den Rijn – Ring Oost de N11 volledig af in de richting van Bodegraven. Hierop kon de aanhanger geborgen worden. Een lastige klus met de harde wind er nog altijd bij maar uiteindelijk lukte het waarna de aanhanger open gemaakt werd zodat deze niet zo veel wind meer zou vangen. Hierop werd de combinatie onder begeleiding naar Bodegraven afgevoerd.

———————————————————————————————————————

De hulptroepen konden bij Bodegraven de afrit nog niet nemen of de volgende melding stond klaar: Opnieuw een gekantelde vrachtwagenaanhanger op de N11. Dit keer de andere kant op en dus ging alles in de richting van Leiden. Bij Alphen werd inderdaad een gekantelde aanhanger aangetroffen.

Opnieuw werd de N11, nu richting Leiden, bij Alphen afgesloten. De bergers gingen direct aan de slag en konden al snel de aanhanger weer op zijn wielen zetten. De vrachtwagen werd vervolgens eveneens onder begeleiding naar Bodegraven vervoerd. De N11 werd hierop weer vrijgegeven en de rest van de avond bleef het hier ook verder rustig.

Foto’s: Rens de Haan

N11 Bodegraven:

Ongeval N11 BDN (1) Ongeval N11 BDN (2) Ongeval N11 BDN (3) Ongeval N11 BDN (4) Ongeval N11 BDN (5) Ongeval N11 BDN (6) Ongeval N11 BDN (7) Ongeval N11 BDN (8) Ongeval N11 BDN (9) Ongeval N11 BDN (10) Ongeval N11 BDN (11) Ongeval N11 BDN (12) Ongeval N11 BDN (13) Ongeval N11 BDN (14) Ongeval N11 BDN (15) Ongeval N11 BDN (16) Ongeval N11 BDN (17)

 

N11 Alphen aan den Rijn:

Ongevl N11 APN (1) Ongevl N11 APN (2) Ongevl N11 APN (3) Ongevl N11 APN (4) Ongevl N11 APN (5) Ongevl N11 APN (6) Ongevl N11 APN (7) Ongevl N11 APN (8) Ongevl N11 APN (9) Ongevl N11 APN (10) Ongevl N11 APN (11) Ongevl N11 APN (12)

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rens de Haan, voormalig fotograaf en eigenaar van 112HM.nl. Sinds 2010 was ik actief voor 112HM en heb in 2014 het beheerder zijn op mij genomen. Het fotograferen van hulpdiensten deed ik sinds 2004. In 2016 heb ik mijn taak als beheerder uit besteed aan een daarvoor samengestelde redactie groep. De groep, bestaande uit: Rob de Jong, Marco van Bemmel, Lars van der Toorn & Jasper van Reenen, heeft de dagelijkse leiding in het reilen en zeilen van de website. Ik fotografeerde met de Nikon D7200 + Nikkor 18-300 en de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Eind 2017 heb ik het fotograferen naast mij neer gelegd. Ik ben een nieuwe uitdaging aangegaan en leg na bijna 14 jaar mijn camera aan de kant. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail dan gerust het redactieteam op info@112hm.nl en deze zullen de mail naar mij doorsturen indien nodig!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten