Voertuig raakt in slip en belandt te water langs de Provincialeweg – N207 bij Leimuiden

Leimuiden – De hulpdiensten werden vanavond gealarmeerd voor een voertuig te water langs de Provincialeweg – N207 bij Leimuiden. Ter plaatse bleek een eenzijdig ongeval te hebben plaats gevonden waarbij inderdaad een auto in de sloot terecht was gekomen.

Al snel bleek dat de bestuurder zelfstandig uit zijn voertuig was gekomen en dat inzet van de brandweer verder niet nodig was. Ook de ambulancedienst kon uiteindelijk zonder slachtoffer retour Alphen.

De politie heeft één rijbaan afgesloten totdat de berger zijn werk gedaan had. De weg werd nog even gefatsoeneerd waarna deze weer werd vrijgegeven.

Het ongeval gebeurde doordat de bestuurder met zijn voertuig, komend uit de richting van Alphen aan den Rijn, in de berm raakte, terug stuurde, over de weg schoot en in tegenovergestelde richting in het water terecht kwam. Hoe de bestuurder met zijn voertuig in de kant kon komen is niet helemaal duidelijk.

Foto’s: Rens de Haan

Voertuig te water Leimuiden (1) Voertuig te water Leimuiden (2) Voertuig te water Leimuiden (3) Voertuig te water Leimuiden (4) Voertuig te water Leimuiden (5) Voertuig te water Leimuiden (6) Voertuig te water Leimuiden (7) Voertuig te water Leimuiden (8) Voertuig te water Leimuiden (9) Voertuig te water Leimuiden (10) Voertuig te water Leimuiden (11) Voertuig te water Leimuiden (12)

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rens de Haan, voormalig fotograaf en eigenaar van 112HM.nl. Sinds 2010 was ik actief voor 112HM en heb in 2014 het beheerder zijn op mij genomen. Het fotograferen van hulpdiensten deed ik sinds 2004. In 2016 heb ik mijn taak als beheerder uit besteed aan een daarvoor samengestelde redactie groep. De groep, bestaande uit: Rob de Jong, Marco van Bemmel, Lars van der Toorn & Jasper van Reenen, heeft de dagelijkse leiding in het reilen en zeilen van de website. Ik fotografeerde met de Nikon D7200 + Nikkor 18-300 en de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Eind 2017 heb ik het fotograferen naast mij neer gelegd. Ik ben een nieuwe uitdaging aangegaan en leg na bijna 14 jaar mijn camera aan de kant. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail dan gerust het redactieteam op info@112hm.nl en deze zullen de mail naar mij doorsturen indien nodig!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten