Duikers zoeken naar mogelijk persoon te water, ‘s-Gravenweg Nieuwerkerk a/d IJssel

Nieuwerkerk aan den IJssel – Op dinsdagavond zagen twee mensen een mogelijk licht uit het water komen langs de ‘s-Gravenweg in Nieuwerkerk. Hierop werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een mogelijk persoon te water.

Meerdere duikers zijn het water ingegaan om te zoeken naar de mogelijke drenkeling. Dit werd gedaan door duikers uit Gouda en Capelle. Na ongeveer een half uur was een groot gedeelte van de sloot uitgekamd en was er niks gevonden. Hierop konden de duikers het water uit en gingen alle ter plaatse gekomen hulpdiensten weer terug naar de posten.

Foto’s: Rob de Jong

Persoon te water sGravenweg NAY 01 Persoon te water sGravenweg NAY 02 Persoon te water sGravenweg NAY 03 Persoon te water sGravenweg NAY 04 Persoon te water sGravenweg NAY 05 Persoon te water sGravenweg NAY 06 Persoon te water sGravenweg NAY 07 Persoon te water sGravenweg NAY 08 Persoon te water sGravenweg NAY 09 Persoon te water sGravenweg NAY 10 Persoon te water sGravenweg NAY 11 Persoon te water sGravenweg NAY 12 Persoon te water sGravenweg NAY 13

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten