Vrachtwagen ramt woning, Gnephoek Alphen aan den Rijn

Alphen aan den Rijn – Rond half zeven vanochtend werden brandweer en politie gealarmeerd voor een ongeval aan de Gnephoek in Alphen aan den Rijn.

Ter plaatse bleek dat er een grote vrachtwagen met een betonnen balk er op tegen een huis aan was gereden.  De schade was enorm maar er zijn geen gewonden gevallen. De brandweer is ter plaatse gekomen om te kijken hoe de staat van de woning was en of er ondersteund moest gaan worden. De vrachtwagen kon op eigen kracht verder en had naast een kapotte band verder weinig schade. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is bij ons onbekend.

Foto’s: Jasper van Reenen

DSC_2065 (Kopie) DSC_2066 (Kopie) DSC_2067 (Kopie) DSC_2068 (Kopie) DSC_2069 (Kopie)  DSC_2072 (Kopie) DSC_2073 (Kopie)  DSC_2077 (Kopie) DSC_2078 (Kopie) DSC_2079 (Kopie)

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Jasper van Reenen, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Ik fotografeer sinds 2010 met veel plezier voor 112HM. Ik doe dit in de regio Alphen aan den Rijn. Ik fotografeer met de Nikon D5200 + Tamron 18-270.Hierbij kan ik ook nog wel eens uitwijken naar verder gelegen regio's. Iets van mij weten of heeft u mij nodig? Mail me gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten