Bestelbus raakt van de weg en belandt deels in het water aan de Noordenseweg in Nieuwkoop

Nieuwkoop – Rond drie uur vanmiddag werden de hulpdiensten opgeroepen voor een persoon te water aan de Noordenseweg in Nieuwkoop. Ter plaatse bleek het niet te gaan om een persoon te water maar een bestelbusje dat van de weg was geraakt.

De bestelbus was van de weg geraakt en met zijn achterwiel in het water belandt, hoe dit heeft kunnen gebeuren is onbekend. De hulp van de opgeroepen brandweer was niet nodig waarop deze ook retour konden. Ook raakte de bestuurder van het voertuig niet gewond. De berger kwam ter plaatse en heeft het voertuig te weg weer op geholpen waarna de weg weer worden vrijgegeven voor het overige verkeer.

Foto’s: Dimitri Wisker

DSC06134 [#112hm.nl] DSC06138 [#112hm.nl] DSC06141 [#112hm.nl] DSC06142 [#112hm.nl] DSC06147 [#112hm.nl] DSC06156 [#112hm.nl] DSC06171 [#112hm.nl]

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Dimitri Wisker en actief als fotograaf in regio Nieuwkoop. Lever regelmatig mijn foto's aan 112HM.nl

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten