Gaslekkage aan de Veenzoom in Gouda

Gouda – Op woensdagavond werden politie en brandweer gealarmeerd voor een gasontsnapping op de Veenzoom thv nr. 66 in Gouda. Zij gingen met spoed ter plaatse.

Een buurtbewoner zag in een plasje water op de stoep het water bubbelen. Ook was er met vlagen een gaslucht te ruiken. De brandweer kon niet veel doen en heeft metingen uitgevoerd tot de komst van Stedin. Deze zijn gaan graven en zullen de oorzaak gaan achterhalen en verhelpen. Toen de situatie veilig was konden de hulpdiensten retour.

Foto’s: Marco van Bemmel

Gaslekkage GDA (2) [112HM] Gaslekkage GDA (8) [112HM] Gaslekkage GDA (10) [112HM] Gaslekkage GDA (11) [112HM] Gaslekkage GDA (14) [112HM] Gaslekkage GDA (15) [112HM] Gaslekkage GDA (19) [112HM] Gaslekkage GDA (24) [112HM]

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Marco van Bemmel. Sinds 2011 fotografeer ik voor 112HM en doe dit met veel plezier. Voornamelijk ben ik te vinden in de regio Krimpenerwaard. Daarnaast ben ik ook regelmatig te vinden in Gouda en omstreken. Vragen m.b.t. 112HM of iets van mij weten of heeft u mij nodig, mail mij gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten