Gewonde bij aanrijding tussen auto en scooter Hoofdweg Zuid Nieuwerkerk aan den IJssel

Nieuwerkerk aan den IJssel – Terwijl de afhandeling van het ongeval in Moordrecht nog druk bezig was werd er opnieuw een ongeval in de regio Zuidplas gemeld. Ditmaal op de Hoofdweg Zuid in Nieuwerkerk aan den IJssel. Hier bleek een aanrijding te hebben plaatsgevonden tussen een auto en een scooter.

De scooterrijder reed over de Hoofdweg Zuid toen er een auto vanuit een onoverzichtelijke uitrit kwam rijden. De scooterrijder en de auto konden elkaar net niet meer ontwijken en raakte elkaar. De bestuurder van de scooter kwam hierbij ten val en raakte gewond. Het slachtoffer is enige tijd ter plaatse behandeld en hierna overgebracht naar het ziekenhuis.

De scooter is bij omwonenden gestald. De auto had nagenoeg geen schade en kon na de afhandeling zelf verder rijden.

Foto’s: Marco van Bemmel

Ongeval NAY (1) [112HM] Ongeval NAY (2) [112HM] Ongeval NAY (4) [112HM] Ongeval NAY (5) [112HM] Ongeval NAY (6) [112HM] Ongeval NAY (7) [112HM] Ongeval NAY (8) [112HM]

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Marco van Bemmel. Sinds 2011 fotografeer ik voor 112HM en doe dit met veel plezier. Voornamelijk ben ik te vinden in de regio Krimpenerwaard. Daarnaast ben ik ook regelmatig te vinden in Gouda en omstreken. Vragen m.b.t. 112HM of iets van mij weten of heeft u mij nodig, mail mij gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten