Wederom flinke aanrijding tussen 4 auto’s door file bij wegwerkzaamheden N456, ditmaal bij Moordrecht

Moordrecht – Waar gisteren op de N456 bij Zevenhuizen nog een ernstig ongeval gebeurde omdat een auto achterop een file reed die was ontstaan door wegwerkzaamheden gebeurde dit vandaag weer op de N456. Ditmaal op de Provincialeweg bij Moordrecht. Ook hier door wegwerkzaamheden ter hoogte van de Vijfde Tochtweg.

Op precies ditzelfde punt gebeurde 13 januari dit jaar ook al een kop – staart aanrijding. Wegwerkers waren bezig met werkzaamheden waarbij één rijstrook was afgesloten en verkeersregelaars het verkeer regelden. Een bestelauto merkte de ontstane file te laat op en botste op zijn voorganger. In totaal werden vier voertuigen geraakt; twee bestelbusjes en twee bestelauto’s.

Minimaal één slachtoffer is nagekeken door het ambulancepersoneel. Of deze naar het ziekenhuis is vervoerd is bij ons niet bekend. Tijdens de afhandeling werd nog een tweede ambulance gealarmeerd maar deze is uiteindelijk niet ter plaatse geweest maar doorgereden naar het ongeval in Nieuwerkerk a/d IJssel.

Drie zwaar beschadigde voertuigen zijn door een berger afgevoerd. De vierde kon met een flinke deuk aan de achterkant zelf doorrijden. Een extern bedrijf is in samenwerking met Provincie Zuid Holland nog enige tijd bezig geweest met het reinigen van het wegdek. Tegen 16:30, twee uur nadat het ongeval gebeurde, is de N456 tussen de N207 (‘t Weegje) en het viaduct bij de A20 weer volledig vrijgegeven.

Foto’s: Marco van Bemmel 

N456 Moordrecht (3) [112HM] N456 Moordrecht (5) [112HM] N456 Moordrecht (6) [112HM] N456 Moordrecht (7) [112HM] N456 Moordrecht (8) [112HM] N456 Moordrecht (9) [112HM] N456 Moordrecht (11) [112HM] N456 Moordrecht (13) [112HM] N456 Moordrecht (14) [112HM]

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Marco van Bemmel. Sinds 2011 fotografeer ik voor 112HM en doe dit met veel plezier. Voornamelijk ben ik te vinden in de regio Krimpenerwaard. Daarnaast ben ik ook regelmatig te vinden in Gouda en omstreken. Vragen m.b.t. 112HM of iets van mij weten of heeft u mij nodig, mail mij gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten