Auto schiet van rotonde, rijdt van talud af en belandt in de sloot Kanaaldijk – N454 Waddinxveen

Waddinxveen – Tegen het avonduur werden politie en twee ambulances gealarmeerd voor een voertuig te water langs de Kanaaldijk (N454) in Waddinxveen. Er bleek een auto in het water te liggen ter hoogte van de rotonde met de Zuidelijke Rondweg.

Het voertuig was op de rotonde in de slip geraakt, door de berm geschoten, mistte hier op een haar na een paal, vervolgens doorgeschoten over het fietspad om daarna nog twee hekwerken omver te rijden, van een talud afgereden en uiteindelijk in de sloot tot stilstand gekomen. Geluk bij een ongeluk is dat er verder geen fietser en andere verkeersdeelnemers zijn geraakt.

De bestuurster kon met een nat pak zelf haar voertuig verlaten. Zij is nagekeken door de ambulancedienst maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Een berger kwam ter plaatse en heeft het voertuig opgetakeld en afgevoerd. De kapot gereden hekwerken zullen op een later tijdstip worden gerepareerd.

Hoe het precies kon gebeuren dat de automobiliste de macht over het stuur verloor is niet bekend.

Foto’s: Marco van Bemmel

N454 Waddinxveen (1) [112HM] N454 Waddinxveen (2) [112HM] N454 Waddinxveen (5) [112HM] N454 Waddinxveen (6) [112HM] N454 Waddinxveen (7) [112HM] N454 Waddinxveen (10) [112HM] N454 Waddinxveen (12) [112HM] N454 Waddinxveen (13) [112HM] N454 Waddinxveen (16) [112HM] N454 Waddinxveen (19) [112HM] N454 Waddinxveen (23) [112HM] N454 Waddinxveen (27) [112HM] N454 Waddinxveen (29) [112HM]

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Marco van Bemmel. Sinds 2011 fotografeer ik voor 112HM en doe dit met veel plezier. Voornamelijk ben ik te vinden in de regio Krimpenerwaard. Daarnaast ben ik ook regelmatig te vinden in Gouda en omstreken. Vragen m.b.t. 112HM of iets van mij weten of heeft u mij nodig, mail mij gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten