Drie voertuigen betrokken bij flinke aanrijding op de Burgemeester van Reenensingel te Gouda

Gouda – Deze morgen werden politie en ambulance opgeroepen voor een ongeval op de Burgemeester van Reenensingel in Gouda.

Ter plaatse had er een ongeval plaatsgevonden tussen drie voertuigen. Dit gebeurde toen de bestuurder van het blauwe voertuig onwel raakte en op de verkeerde weghelft kwam.

Eén voertuig kon nog net ontwijken en hield er een paar krassen en een kapotte velg aan over. Hierna klapte het voertuig frontaal op een tegenligger. Een inzittende is met de ambulance vervoerd naar het ziekenhuis.

Foto’s: Lars van der Toorn

ongeval burg reenensingel 6-2 ^LT (1) [#112hm.nl] ongeval burg reenensingel 6-2 ^LT (2) [#112hm.nl] ongeval burg reenensingel 6-2 ^LT (3) [#112hm.nl] ongeval burg reenensingel 6-2 ^LT (4) [#112hm.nl] ongeval burg reenensingel 6-2 ^LT (5) [#112hm.nl] ongeval burg reenensingel 6-2 ^LT (6) [#112hm.nl] ongeval burg reenensingel 6-2 ^LT (7) [#112hm.nl] ongeval burg reenensingel 6-2 ^LT (8) [#112hm.nl] ongeval burg reenensingel 6-2 ^LT (9) [#112hm.nl] ongeval burg reenensingel 6-2 ^LT (10) [#112hm.nl] ongeval burg reenensingel 6-2 ^LT (12) [#112hm.nl] ongeval burg reenensingel 6-2 ^LT (13) [#112hm.nl] ongeval burg reenensingel 6-2 ^LT (14) [#112hm.nl] ongeval burg reenensingel 6-2 ^LT (15) [#112hm.nl] ongeval burg reenensingel 6-2 ^LT (16) [#112hm.nl] ongeval burg reenensingel 6-2 ^LT (17) [#112hm.nl]

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Lars van der Toorn. Sinds 2014 fotografeer ik voor 112HM en doe dit met veel plezier. Voornamelijk ben ik te vinden in de regio Gouda en omstreken. Iets van mij weten of heeft u mij nodig, mail me gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten