Kat durft niet meer van het dak op de Klaver te Haastrecht

Haastrecht –  Vanmiddag is de brandweer gealarmeerd voor een melding van een dier in problemen aan de Klaver in Haastrecht. Ter plaatse bleek een kat op het dak van een woning te staan en durfde niet meer zelfstandig naar beneden te komen. De brandweer heeft de autoladder opgeroepen waarna zij de kat in samenwerking met de eigenaar van het dak af heeft gehaald.

Foto’s: District 16 / K. Jongen – KJfotografie.com & Brigitte van den Haak

Klaver HTT (1) (Kopie)

Klaver HTT (3) (Kopie)

Klaver HTT (2) (Kopie)

Klaver HTT (1) (Kopie)

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Koen Jongen en fotograaf voor mijn eigen website: www.KJfotografie.com & mijn facebookpagina van District 16. Daarnaast lever ik mijn beelden betaald aan bepaalde media en vrijwillig aan 112HM. Wilt u iets van mij weten of heeft u mijn beelden nodig? Mail mij gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten