Overval op een snackbar aan de Stevensbloem te Leiden

Leiden –  Vanavond heeft er om ongeveer 20:50 uur een overval plaatsgevonden op een snackbar aan de Stevensbloem in Leiden.

De politie kwam met meerdere eenheden ter plaatse en er is direct begonnen met een zoektocht naar de daders. De politiehelikopter heeft ook nog even geholpen met het zoeken naar de daders. De zoektocht heeft tot niks geleid en de daders wisten met nog onbekende buit te ontkomen.

Politie ter plaatse stelt een onderzoek in.

 

Foto’s : Wouter Hoeben

overval LDN (1) overval LDN (2) overval LDN (3) overval LDN (4) overval LDN (5)

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Wouter Hoeben. Sinds begin 2016 fotografeer ik voor 112HM en doe dit met veel plezier. Voornamelijk ben ik te vinden in de regio Leiden. Iets van mij weten of heeft u mij nodig, mail me gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten