Ongeval Prins Bernhardlaan t.h.v. Bospark te Alphen aan den Rijn

Alphen aan den Rijn – Vanmiddag werden politie en ambulance opgeroepen om naar de kruising van Prins Bernhardlaan met het Burg. Visserpark te komen voor een aanrijding. Eenmaal ter plaatse was er één auto achterop een andere gereden.

Omdat er iemand op het zebrapad overstak remde een automobilist wat de persoon in de auto daarachter in de gaten had en dus ook remde. De auto die daarachter reed had het echter te laat in de gaten en botste op de achterkant van zijn voorganger wat flinke schade gaf aan beide auto’s. Een ter plaatse gekomen ambulance heeft één persoon nagekeken, maar deze hoefde niet mee. De politie hielp met het invullen van de papieren en een berger die nam beide auto’s mee.

Foto’s: Edwin Kasteleijns

ongevalbernhardlaanalphenadrijn 042 ongevalbernhardlaanalphenadrijn 034 ongevalbernhardlaanalphenadrijn 033 ongevalbernhardlaanalphenadrijn 020 ongevalbernhardlaanalphenadrijn 019 ongevalbernhardlaanalphenadrijn 017 ongevalbernhardlaanalphenadrijn 015 ongevalbernhardlaanalphenadrijn 012 ongevalbernhardlaanalphenadrijn 010 ongevalbernhardlaanalphenadrijn 008

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten