Brandweer verwijdert een loshangend naambord aan de Reaal in Leiderdorp

Leiderdorp – Vanmorgen om 10:26 uur is de brandweer gealarmeerd voor een melding stormschade aan de Reaal in Leiderdorp.

Ter plaatse bleek, vermoedelijk veroorzaakt door de harde wind, een naambord van Dierenkliniek Winkelhof gevaarlijk los te hangen boven het trottoir. De beveiliging van het Winkelhof constateerde het en belde de brandweer waarop zij ter plaatse is gekomen. De brandweer heeft met behulp van een trappetje en een reciprozaag het naambord verwijderd waarop al het gevaar weer was geweken. 

Foto’s: District 16 / K. Jongen – KJfotografie.com

Stormschade LDP (1) Stormschade LDP (2) Stormschade LDP (3) Stormschade LDP (4) Stormschade LDP (5) Stormschade LDP (6) Stormschade LDP (7)

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Koen Jongen en fotograaf voor mijn eigen website: www.KJfotografie.com & mijn facebookpagina van District 16. Daarnaast lever ik mijn beelden betaald aan bepaalde media en vrijwillig aan 112HM. Wilt u iets van mij weten of heeft u mijn beelden nodig? Mail mij gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten