Brandweer ‘repareert’ loshangende dakgoot op de Lammerweide in Leiderdorp

Leiderdorp –  De brandweer van Leiden werd eind van de middag opgeroepen voor een melding van stormschade op de Lammerweide in Leiderdorp.

Er bleek een deel van de dakgoot los te zitten. De brandweer heeft het losse deel weer vastgezet, waarna het gevaar was geweken. Toen de klus geklaard was, kon men terug naar de kazerne.

Foto’s: District 16 / K. Jongen – KJfotografie.com

STORM LDP (1) STORM LDP (2) STORM LDP (3) STORM LDP (4) STORM LDP (5) STORM LDP (6) STORM LDP (7)

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Koen Jongen en fotograaf voor mijn eigen website: www.KJfotografie.com & mijn facebookpagina van District 16. Daarnaast lever ik mijn beelden betaald aan bepaalde media en vrijwillig aan 112HM. Wilt u iets van mij weten of heeft u mijn beelden nodig? Mail mij gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten