Flinke aanrijding tussen auto en voetganger op de Korevaarstraat in Leiden

Leiden – Vanavond zijn om 19:00 uur de politie en de ambulancedienst gealarmeerd voor een incident op de Korevaarstraat in Leiden. Ter plaatse bleek er een ongeval te hebben plaatsgevonden. Een voetganger was aangereden door een auto.

Ook de traumahelikopter werd opgeroepen, maar kort na het opstijgen werd deze weer gecanceld. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De politie heeft de weg afgezet en doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeval. De bestuurder van de auto is door de politie meegenomen. Volgens omstanders was er een harde klap te horen toen het ongeval gebeurde.

Foto’s: Koen Jongen | District 16

Ongeval LDN (1) Ongeval LDN (2) Ongeval LDN (3) Ongeval LDN (4) Ongeval LDN (5) Ongeval LDN (6) Ongeval LDN (7) Ongeval LDN (8) Ongeval LDN (9) Ongeval LDN (10) Ongeval LDN (11) Ongeval LDN (12) Ongeval LDN (13) Ongeval LDN (14) Ongeval LDN (15)

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Koen Jongen en fotograaf voor mijn eigen website: www.KJfotografie.com & mijn facebookpagina van District 16. Daarnaast lever ik mijn beelden betaald aan bepaalde media en vrijwillig aan 112HM. Wilt u iets van mij weten of heeft u mijn beelden nodig? Mail mij gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten