Grote boom valt om op het fietspad aan de Broekweg in Leiden

Leiden –  Vanmiddag werd  omstreeks 14:00 uur de brandweer gealarmeerd voor een melding stormschade aan de Broekweg in Leiden.

Ter plaatse bleek een grote boom te zijn omgewaaid en het volledige fietspad te blokkeren. De brandweer is met gepaste spoed ter plaatse gekomen. De incidentenlocatie was moelijk bereikbaar, waarop de brandweer met behulp van een ladder een bruggetje heeft gemaakt om zo bij het incident te kunnen komen. Toen de brandweer eenmaal bij de omgewaaide boom wad, hebben zij met behulp van een kettingzaag de boom in meerdere stukken gezaagd en zo het fietspad weer vrijgemaakt. Hierop is de brandweer weer retour gegaan.

Foto’s: District 16 / K. Jongen – KJfotografie.com

Broekweg LDN (21) Broekweg LDN (22) Broekweg LDN (23) Broekweg LDN (25) Broekweg LDN (27) Broekweg LDN (28) Broekweg LDN (33) Broekweg LDN (34) Broekweg LDN (36) Broekweg LDN (38) Broekweg LDN (40)

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Koen Jongen en fotograaf voor mijn eigen website: www.KJfotografie.com & mijn facebookpagina van District 16. Daarnaast lever ik mijn beelden betaald aan bepaalde media en vrijwillig aan 112HM. Wilt u iets van mij weten of heeft u mijn beelden nodig? Mail mij gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten