Middelbrand in woning op de Prins Bernhardstraat te Moordrecht

Moordrecht – De hulpdiensten werden even voor de middag gealarmeerd voor een gebouwbrand op de Prins Bernhardstraat in Moordrecht. Al snel werd er opgeschaald naar middelbrand.

Ter plaatse was er flinke rookontwikkeling zichtbaar vanuit de betreffende woning. Onbekend was of er personen binnen zouden zijn dus deed de brandweer direct een binnen verkenning. Al snel bleek dat er niemand aanwezig was in de woning en kon men zich concentreren op brand zelf, welke snel onder controle was.

Al vrij snel kwam er de bewoonster aan en verklaarde dat ze net de woning had verlaten. De oorzaak van de brand is onbekend en daar zal onderzoek naar gedaan worden. Stichting Salvage heeft de schade opgenomen in de woning.

Foto’s: Rob de Jong

Middelbrand woning Bernhardstraat MDT 01 Middelbrand woning Bernhardstraat MDT 02 Middelbrand woning Bernhardstraat MDT 03 Middelbrand woning Bernhardstraat MDT 04 Middelbrand woning Bernhardstraat MDT 05 Middelbrand woning Bernhardstraat MDT 06 Middelbrand woning Bernhardstraat MDT 07 Middelbrand woning Bernhardstraat MDT 08 Middelbrand woning Bernhardstraat MDT 09 Middelbrand woning Bernhardstraat MDT 10 Middelbrand woning Bernhardstraat MDT 11 Middelbrand woning Bernhardstraat MDT 12 Middelbrand woning Bernhardstraat MDT 13 Middelbrand woning Bernhardstraat MDT 14

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten