Pizzabezorger gaat met scooter onderuit op de Vronkenlaan in Leiderdorp

Vanmiddag zijn om 16:50 uur de politie en de ambulancedienst gealarmeerd voor een incident op de Vronkenlaan in Leiderdorp.

Ter plaatse bleek er een eenzijdig ongeval te hebben plaatsgevonden. Een bezorger van Domino’s Pizza bleek met zijn scooter te zijn gegrepen door de enorm harde wind, en is hierdoor ten val gekomen op het trottoir. De scooterrijder raakte bij het ongeval gewond en is door omstanders welke het ongeval zagen gebeuren bijgestaan tot de komst van de politie, welke als eerst ter plaatse was. Ook de ambulancedienst was snel ter plaatse en heeft het slachtoffer ter plaatse nagekeken. Het slachtoffer is uiteindelijk met beenletsel naar het ziekenhuis vervoerd. Of de bezorger onderweg was met een pizza is onbekend, zoja.. word het helaas een koude en door elkaar geschudde pizza voor de klant.

Foto’s: District 16 / K. Jongen – KJfotografie.comLDP  (1) LDP  (2) LDP  (3) LDP  (4) LDP  (5) LDP  (6) LDP  (10)

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Koen Jongen en fotograaf voor mijn eigen website: www.KJfotografie.com & mijn facebookpagina van District 16. Daarnaast lever ik mijn beelden betaald aan bepaalde media en vrijwillig aan 112HM. Wilt u iets van mij weten of heeft u mijn beelden nodig? Mail mij gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten