Ongeval tussen twee voertuigen op de Van Beethovenlaan in Voorschoten

Vanmorgen zijn omstreeks 11:30 uur de hulpdiensten gealarmeerd voor een melding van een voertuigbrand op de Van Beethovenlaan in Voorschoten.

Ter plaatse bleek er een ongeval te hebben plaatsgevonden tussen twee voertuigen op de Van Beethovenlaan met de Chopinlaan. Ook de brandweer werd gealarmeerd maar kon al snel retour nadat bleek dat er geen sprake van brand was. De ambulancedienst is ter plaatse gekomen om een persoon na te kijken, dit slachtoffer is uiteindelijk met onbekende verwondingen vervoerd naar het ziekenhuis. Hoe het ongeval heeft kunnen plaatsvinden is nog onbekend. De VOA van de politie komt ter plaatse om onderzoek te doen naar de exacte toedracht van het ongeval. Beide voertuigen zullen moeten worden afgesleept door een berger. Een gedeelte van de Van Beethovenlaan is door het incident in een richting afgesloten voor het verkeer.

Foto’s: District 16 / K. Jongen – KJfotografie.com

Beethovenlaan VSN (1) Beethovenlaan VSN (2) Beethovenlaan VSN (3) Beethovenlaan VSN (4) Beethovenlaan VSN (5) Beethovenlaan VSN (6)

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten