Auto op z’n kop te water, dronken Poolse bestuurder aangehouden Berg en Daal Voorhout

Voorhout – Woensdagmiddag zijn de hulpdiensten massaal uitgerukt vanwege een te water geraakte auto op de Berg en Daal in Voorhout. De auto zou ondersteboven in het water liggen.

Bij de aankomst van de hulpdiensten bleek de bestuurder gevlucht. Enkele meters van het ongeval werd deze aangehouden in verband met het verlaten plaats ongeval en het rijden onder invloed. De bestuurder was in de slip geraakt en is vervolgens ondersteboven in het water terecht gekomen.

Omdat er verwarring was of er nog een tweede inzittende was werd de traumahelikopter voor de zekerheid opgeroepen. Nadat de duikers de auto zelf en rondom de auto hadden doorzocht kon uitgesloten worden dat er nog een tweede inzittende was. Hierop werd de traumahelikopter afgemeld en konden de ambulances weer retour.

De auto is door een ter plaatse gekomen berger uit het water getakeld waarna de auto mee werd genomen naar een standplaats. De auto is mogelijk total-loss.

Foto’s: Menno Plug & Kevin Möhlen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Menno Plug. Ik ben woonachtig in Noordwijk en fotografeer in de regio Duin & Bollenstreek. Ik ben geboren in 1997 en fotografeer sinds 2010 de incidenten in de regio. Sinds 2012 fotografeer ik voor 112HM en doe dit met veel plezier. Ik fotografeer met de Canon EOS 70D met de originele canon lens 18-135mm. Ook heb ik een Canon EOS 500D met een 18-55mm lens. Wilt u nog iets van mij weten, heeft u mij nodig, of wilt u als hulpverlener en/of betrokkene een foto hebben? Mail gerust of mention mij op Twitter.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten