Rijstrook afgesloten bij kopstaart aanrijding op de A12 bij Reeuwijk

Reeuwijk – Deze morgen werden de hulpdiensten opgeroepen voor een ongeval letsel op de A12 bij Reeuwijk.

Ter plaatse heeft er een kop-staart aanrijding plaatsgevonden tussen vier voertuigen. Twee voertuigen werden door de berger geborgen. De andere twee konden zelfstandig hun weg vervolgen. Rijkswaterstaat heeft tijdens het incident één rijstrook afgesloten

Foto’s: Lars van der Toorn

Ongeval A12 RWK (1) Ongeval A12 RWK (2) Ongeval A12 RWK (3) Ongeval A12 RWK (4) Ongeval A12 RWK (5) Ongeval A12 RWK (6) Ongeval A12 RWK (7) Ongeval A12 RWK (8) Ongeval A12 RWK (9) Ongeval A12 RWK (10) Ongeval A12 RWK (11) Ongeval A12 RWK (12) Ongeval A12 RWK (13) Ongeval A12 RWK (14)

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Lars van der Toorn. Sinds 2014 fotografeer ik voor 112HM en doe dit met veel plezier. Voornamelijk ben ik te vinden in de regio Gouda en omstreken. Iets van mij weten of heeft u mij nodig, mail me gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten