Voertuig te water en bestuurder spoorloos langs de Twaalfmorgen in Reeuwijk

Reeuwijk – De hulpdiensten werden omstreeks kwart voor één gealarmeerd voor een voertuig te water langs de Oukoopsedijk in Reeuwijk. Ter plaatse bleek het niet te gaan om de Oukoopsedijk maar de Twaalfmorgen waar het voertuig lag.

Het voertuig werd, half in het water, door passanten aangetroffen maar van de bestuurder geen spoor. De brandweer heeft voor de zekerheid nog even de auto gecontroleerd en hier nog wel een tas met persoonlijke bezittingen uit gehaald maar de bestuurder werd definitief niet aangetroffen.

Hierop is na kort overleg besloten dat alle gealarmeerde brandweer eenheden retour kazerne mochten en ook de inzet van de ambulancedienst was verder niet gewenst.

De politie is ter plaatse gebleven in afwachting van de berger en deze heeft het voertuig afgesleept. De politie doet onderzoek naar de identiteit van de bestuurder, al zal dit niet de meest lastige zaak ooit worden aangezien het legitimatiebewijs voor het grijpen lag.

Foto’s: Rens de Haan

Voertuig te water Reeuwijk (1) Voertuig te water Reeuwijk (2) Voertuig te water Reeuwijk (3) Voertuig te water Reeuwijk (4) Voertuig te water Reeuwijk (5) Voertuig te water Reeuwijk (6) Voertuig te water Reeuwijk (7) Voertuig te water Reeuwijk (8) Voertuig te water Reeuwijk (9) Voertuig te water Reeuwijk (10) Voertuig te water Reeuwijk (11)

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rens de Haan, voormalig fotograaf en eigenaar van 112HM.nl. Sinds 2010 was ik actief voor 112HM en heb in 2014 het beheerder zijn op mij genomen. Het fotograferen van hulpdiensten deed ik sinds 2004. In 2016 heb ik mijn taak als beheerder uit besteed aan een daarvoor samengestelde redactie groep. De groep, bestaande uit: Rob de Jong, Marco van Bemmel, Lars van der Toorn & Jasper van Reenen, heeft de dagelijkse leiding in het reilen en zeilen van de website. Ik fotografeerde met de Nikon D7200 + Nikkor 18-300 en de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Eind 2017 heb ik het fotograferen naast mij neer gelegd. Ik ben een nieuwe uitdaging aangegaan en leg na bijna 14 jaar mijn camera aan de kant. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail dan gerust het redactieteam op info@112hm.nl en deze zullen de mail naar mij doorsturen indien nodig!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten