Scooterrijdster gewond na botsing met paard Herenweg Noordwijk

Noordwijk – Donderdagmiddag 11 februari is omstreeks 14:30 uur een ongeval gebeurt op de Herenweg in Noordwijk. Hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse.

Ter plaatse was een paard van een veegwagen geschrokken. Op het moment dat het paard schrok reed er een scooter langs. Doordat het paard van schrik uitweek met de kont, kwam deze tegen de scooter aan waardoor de scooterrijdster viel. De scooterrijdster is vervolgens door de ambulancedienst onderzocht en vervoerd naar het ziekenhuis. De ruiter was niet gewond maar wel geschrokken.

De politie heeft de zaak in onderzoek genomen. Het paard heeft geen letsel opgelopen.

Foto’s: Menno Plug

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Menno Plug. Ik ben woonachtig in Noordwijk en fotografeer in de regio Duin & Bollenstreek. Ik ben geboren in 1997 en fotografeer sinds 2010 de incidenten in de regio. Sinds 2012 fotografeer ik voor 112HM en doe dit met veel plezier. Ik fotografeer met de Canon EOS 70D met de originele canon lens 18-135mm. Ook heb ik een Canon EOS 500D met een 18-55mm lens. Wilt u nog iets van mij weten, heeft u mij nodig, of wilt u als hulpverlener en/of betrokkene een foto hebben? Mail gerust of mention mij op Twitter.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten