Beste bezoeker,

Wij kwamen er zojuist achter dat onze mailserver enkele dagen mails heeft tegen gehouden. Dit betekend dat wanneer u ons een email heeft gestuurd in de periode van 5 februari 2016 tot en met 12 februari 2016, deze mogelijk NIET is aangekomen.

Heeft u ons een mail gestuurd in deze periode? stuur hem voor de zekerheid opnieuw!!

De server werkt nog niet helemaal naar behoren, dus tot nader bericht kunt u de mails sturen naar: rens@fam-dehaan.nl. Vanuit hier wordt de mail vervolgens doorgestuurd naar de juiste plek.

Excuses voor het ongemak!

Team redactie.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten