Uitslaande middel dakbrand op kinderdagverblijf ‘De Verrekijker’ aan de Vroonhoevelaan in Alphen aan den Rijn

Alphen aan den Rijn – In de nacht van donderdag op vrijdag rond half drie werden meerdere brandweer eenheden gealarmeerd voor een dakbrand op een school aan de Vroonhoevelaan in Alphen aan den Rijn. Al snel werd er opgeschaald naar middelbrand.

Ter plaatse waren er vlammen te zien vanaf het dak en heeft de brandweer vanaf zowel binnen als buiten geblust. De brand was snel onder controle en er kon al snel met de controle van het hele pand begonnen worden. Nadat de brand helemaal uit was heeft de brandweer het pand geventileerd. In het kinderdagverblijf stond een voorraadkast in de brand. De schade aan het pand is flink.

Foto’s: Jasper van Reenen

DSC_2631 (Kopie) DSC_2632 (Kopie) DSC_2634 (Kopie) DSC_2636 (Kopie) DSC_2637 (Kopie) DSC_2638 (Kopie) DSC_2639 (Kopie) DSC_2641 (Kopie) DSC_2642 (Kopie) DSC_2648 (Kopie) DSC_2654 (Kopie) DSC_2656 (Kopie) DSC_2657 (Kopie) DSC_2661 (Kopie)

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Jasper van Reenen, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Ik fotografeer sinds 2010 met veel plezier voor 112HM. Ik doe dit in de regio Alphen aan den Rijn. Ik fotografeer met de Nikon D5200 + Tamron 18-270.Hierbij kan ik ook nog wel eens uitwijken naar verder gelegen regio's. Iets van mij weten of heeft u mij nodig? Mail me gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten